HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kardiyo öncesi ne tür ürünler alınmalıdır?

Kardiyo öncesi ne tür ürünler alınmalıdır?
Kardiyo genelde iki hedef için yapılır: Vücudumuza dayanıklılık ve kondisyon kazandırmak veya yağ yakarak kilo kaybetmek için (kalori yakmak). Bu iki ihtimalden en çok yapılanı da kalori yakmak içindir. Böyle bir amaçtan önce kalori almak akıllıca bir karar olmaz, bizler böyle bir kardiyo öncesi kafein veya kafein içeren ürünler ve BCAA önerebiliriz.

Bu tür karışımlar daha rahat ve uzun bir kardiyo süreci geçirmenizi ve antrenmana daha iyi odaklanabilmenizi sağlar. BCAA’lar ise kas kaybınızı önler yaktığınız kalorilerin daha büyük oranda yağlardan kullanılmasını sağlayabilir. Kafein alırken kalp ve tansiyon sağlığınızın yerinde olduğunu kontrol ettirin.

Dayanıklılık ve kondisyon için kardiyo yapanlarda durum amaçlarına göre farklı olabilir. Bu gruba dahil olanların karbonhidrat almaları ve glikojen depolarının dolu olması gerekir. Kardiyoya başlamadan birkaç saat önce amaçlarına göre beslenmeleri gerekir.

Ayrıca bu grup için kafein ve BCAA’larda kullanılabilir. Özellikle uzun koşularda ve bisiklet sporlarında aktivite anında ve öncesinde yakıt olarak karbonhidrat almak önem kazanır.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.